Over ons

VERBEKE MACHINES


Land- en tuinbouwmachines

Melk- en koelinstallaties

Stalinrichting

ONZE FILOSOFIE

Van jongs af meegekregen in de genen, en met de paplepel ingegeven, zijn we preus up uzze stiel!


Wij zijn Thomas Debouvere en Charlotte Verbeke; samen met ons team zijn wij specialisten in enerzijds melktechniek en anderzijds tuinmachines.


Melk is een heel waardevol product. We weten perfect wat voor weg het moet afleggen voor we het kunnen consumeren. Aan dat traject helpen we onze klanten graag verder. Dit zowel op gebied van de melkwinning als melkkoeling. Voor alles is er een oplossing!


Iedere installatie vergt de nodige aandacht. Te beginnen met een goede voorbereiding, communicatie, planning, montage en opstart.

En zoals da we dikwijls zeggen geen half werk, alles moet tot in de puntjes in orde zijn, zoals het voor onszelf zou zijn.


Ook voor de aankoop, service, onderhoud van diverse tuinmachines, voor zowel particulier als professioneel gebruik, kan u bij ons terecht. We denken graag met de klant mee; adviseren en bieden een gepaste oplossing aan!

Bij ons geen zomaar onpersoonlijke online-webshopverkopen of doosverkopen, maar correct advies en tips naar gebruik, service en onderhoud van de machine! 
Dat alles start bij ons team. Stuk voor stuk vakmensen met een passie voor de stiel. Die weten waarover ze het hebben, die voor de vooruit zijn. Vol goesting denken ze graag mee naar oplossingen en innovaties in de sector. En als het effici├źnter kan dan doen we dat!


Innovaties, nieuwe uitdagingen, grenzen verleggen en zelf-ontwikkelen daar werken we graag aan mee!

Door de decennialange ervaring weten we hoe het er aan toe gaat. We weten hoe onze klanten denken, voor welke uitdagingen ze staan en wat er van ons verwacht wordt. Samen met hen gaan we voor de allerbeste oplossing en kunnen ze 24 op 7 op ons vertrouwen!

unsplash