Landbouwmachines

Acties

Acties toerboertiek geldig van 13 augustus t.e.m. 7 oktober 2022


Bij de DeLaval VMS melkrobot V300™ draait het om u als melkveehouder, om meer efficiëntie en een hoger rendement!


DeLaval PureFlow voor een efficiënte voorbehandeling. Het reinigt niet alleen de spenen, het bereidt de koe ook voor op het melken


DeLaval InSight leert zelf hoe efficiënt aan te sluiten.


DeLaval InControl maakt het eenvoudig om uw DeLaval VMS V300 te bedienen en te controleren.


Naast alle belangrijke en unieke kenmerken van de VMS V300 in het melkproces, biedt de V310 nog meer voordelen op het gebied van het optimaliseren van uw huidige en toekomstige veestapel. Met een op progesteron gebaseerde bemonstering en analyse, kan de volledige dracht- en tochtdetectie automatisch en proactief worden uitgevoerd tijdens het melkproces.Ons voltallig team staat voor u klaar!

Het DeLaval Evanza™ melkstel is het eerste melkstel ter wereld dat gebruikmaakt van een cartridge in plaats van een standaard tepelvoering. Daarnaast is het melkstel uitgevoerd met vernieuwde Top-Flow technologie en een bajonetaansluing op de korte melkslang voor een eenvoudige snelle verbinding tussen de melkklauw en tepelbeker.


Het nieuwe DeLaval Evanza™ melkstel brengt u en uw koeien substantiële verbeteringen in melkprestaties, dierenwelzijn, service, ergonomie en betrouwbaarheid.

G. Verbeke & zonen BV

Industriestraat 23 - 8755 Ruiselede

BE0408 062 766