logo

G. Verbeke & zonen B.V.B.A.

delaval
spinder

Industriestraat 23

8755 Ruiselede

Tel. 051/68.81.68

 

Spinder

Koecomfort is essentieel voor een optimale gezondheid en productiviteit van uw koeien en het behoud van de melkkwaliteit.

Een goede stalomgeving beschikt o.a. over uitstekende boxafscheidingen en makkelijk bereikbare en te bedienen voerhekkens. Spinder heeft een groot assortiment aan bewezen oplossingen hiervoor.
Contacteer ons voor verdere informatie.

Ligboxafscheiding Profit

spinderprofit spinderprofit spinderprofit

De ‘Profit’ ligboxafscheiding is reeds 15 jaar geroemd vanwege zijn eenvoud, stabiele constructie, universele inzetbaarheid en makkelijke montage. Deze boxafscheiding biedt dan ook een uitstekend koecomfort en zorgt via de unieke vormgeving dat de koeien recht in de boxen liggen en daardoor
schoner blijven. Deze boxafscheiding wordt via een robuuste montagevoet vrij op de boxvloer geplaatst. De vrije ruimte onder de ligboxafscheiding en de ver naar voren geplaatste montagevoet bieden alle mogelijkheden naar boxbedekking.
Deze ligboxafscheiding kan ev. ook uitgerust worden met een golvende schoftboom, wat o.a. voor meer ruimte voor de koe zorgt.

Voederhek

spindervoerhek

Het nieuwe veiligheidsvoerhek van Spinder is ontworpen om de koe een grote bewegingsvrijheid en rust tijden het vreten te geven. Daarnaast is er veel aandacht besteed voor de veiligheid van mens en dier. Door gebruik te maken van een pienter klepje kan het hek ieder dier afzonderlijk laten staan en lossen. Tot slot kunnen alle plaatsen met één beweging in gesloten stand geplaatst worden.

tuinmachines