logo

G. Verbeke & zonen B.V.B.A.

delaval
spinder

Industriestraat 23

8755 Ruiselede

Tel. 051/68.81.68

 

Melkinstallatie

Melkstallen die 15 tot 20 jaar oud zijn, voldoen niet meer aan de moderne koeverkeereisen, koegrootte en melkwensen. Verouderde melkapparatuur kan tot problemen met de melkkwaliteit en uiergezondheid leiden. Bovendien is uw melkapparatuur ongeveer 1500 tot 2000 uur per jaar in gebruik. Als deze niet up-to-date is, zal het melken niet optimaal functioneren. Indien u nu in minder tijd meer koeien wilt melken of zich juist richt op veiligheid en comfort; DeLaval heeft de juiste melkstal en melkapparatuur voor u.

Een moderne, efficiënte melkstal kan uw rendement verhogen door u in staat te stellen melk van topkwaliteit te produceren. DeLaval kan aan uw melkkwaliteiteisen voldoen met de nieuwste melkmeters, melkindicatoren, melkstellen, tepelvoeringen, slangen, vacuümsystemen, automatiseringsmogelijkheden, melkstallen, selectiehekken, filters, melk-/luchtafscheiders en nog veel meer.

We bieden allerlei soorten melkwinningsoplossingen die zijn ontworpen voor een uitstekende melkhygiëne, een verbeterde uiergezondheid en gereduceerde arbeidskosten. Deze systemen beantwoorden bovendien aan andere actuele behoeften en toekomstige uitbreidingsplannen.


Bindstal

bindstal

Tandem

tandem

Groepsgewijs melken

groepmelken

Draaimelkstal

draaimelkstal

Automatisch melken

vms

DeLaval AMR

amr

 


 

 

tuinmachines